Glade beboere

I Kongeskrænten er vi glade for, at vores beboere nyder deres nye omgivelser.
Læs et udpluk af deres udtalelser her:

"Det som der helt klart skal slås på heroppe er, at man får Smørums ubetinget bedste udsigt. Jeg er jo født og opvokset herude og har været på hver en vej og afkrog i byen, og jeg mener oprigtigt når jeg siger, at jeg ikke kan komme i tanke om et sted, der har den samme udsigt."

Christian og Lizette,
Kongeskrænten 61

"Vi et super glade for at bo på Kongeskrænten. Det er et super område for vores børn at vokse op i, og ser frem til den første sommer, hvor det helt sikkert skal grilles med naboer og genboer."

Familien Ebbesen,
Kongeskrænten 48

"Som Smørum borgere gennem efterhånden mange år, er vi tit gået forbi området, hvor Kongeskrænten er ved at blive etableret og det var en nem beslutning at købe en af de vidunderligt beliggende boliger, da muligheden pludselig indtraf. Selvom man er tæt på København er man på samme tid bosat i et område, hvor freden og idyllen hersker. Her er endog meget trygt og rammerne for os er perfekte, som de i høj grad også vil være for børnefamilier med institutioner som alle kan tilgås via Smørums pragtfuldt anlagte stisystem. Kongeskrænten ligger højt og udsigten udover Værebro er derfor helt unik og det er en sand fornøjelse at følge årstidernes skiften lige uden for vinduerne. At forlade de trygge rammer kan være en overvindelse, men vi fortryder ikke et sekund og nyder hvert et øjeblik "her oppe" og det bliver kun bedre efterhånden som området færdiggøres."

Michael og Kirsten,
Kongeskrænten 63

"Jeg faldt for Kongeskrænten, fordi jeg har en krævende hverdag. Jeg havde ikke tid og overskud til at passe et gammelt hus, hvor varmeregningen var for høj og haven for stor. I stedet har jeg nu en hverdag, hvor jeg føler mig veltilpas i et rummeligt rækkehus, hvor alt er nyt og hvor der er tænkt på miljø i forbindelse med opførelsen. Jeg slapper af i landlige omgivelser hvor der er højt til himmelen, gode naturoplevelser og dejlige udsigter, og jeg føler der er plads omkring mig, fordi der er tænkt grønne områder ind i planlægningen af hele området. De søde og venlige naboer gør bare oplevelsen endnu mere fuldendt."

Rikke,
Kongeskrænten 56