Om Kongeskrænten

Der har boet mennesker ved Kongeskrænten siden tidernes morgen. Der er fundet spor af 64 boliger fra bronze- og jernalderen (1800-1000 f.kr.). Det synlige bevis er den smukke Kong Svends Høj ved siden af de 66 nyopførte boliger. Om det er den navnkundige Svend Tveskæg, der ligger her, vides ikke med sikkerhed. Men sikkert er det, at udsigten er både lang, grøn og utrolig smuk, taget i betragtning, hvor tæt du er på både byliv, transportmuligheder og kultur.

En grøn og bæredygtig bydel

De nyopførte kvalitetsboliger på Kongeskrænten tager hensyn både til fortiden, nutiden og fremtiden. Vi har valgt at bygge efter de strenge regler i Bygningsreglementet 2020, selv om det ikke er trådt i kraft endnu. Det stiller strengere krav til energi og indeklima. Til gengæld er det meget bedre for mennesker, miljø og ikke mindst økonomien. Du oplever lavere energiforbrug, mindre risiko for fugt og svamp samt et sundt og sikkert indeklima. Regn med at spare ca. 40%. på el, vand og varme.

Midt i det grønne tæt på resten af verden

Smørum er meget tættere på København end man lige forestiller sig. Indenfor gåafstand fra Kongeskrænten får du to S-togsstationer og busstoppesteder. Motorvejstilkørslen er mindre end 5 km væk og så er du i lufthavnen på mindre end en halv time. På Kongeskrænten får du virkelig det allerbedste af alle verdener.

Alting lige i nærheden

Smørum Golfbane ligger bare 3 km væk. Indenfor samme afstand får du to skoler og Børnehuset Solsikken. I nærområdet finder du også Smørum Kultur- og Idrætscenter. Ballerup Centeret og Ballerup Super Arena ligger kun 6 km fra Kongeskrænten. Der er 12 km til BIG Shopping & Bio og Herlev Hospital ligger inden for samme afstand. Du kommer ikke til at savne noget som helst i nærområdet til Kongeskrænten.